Çeşitli omlet tarifleri

Omlet çeşitleri nelerdir?

Omlet Çeşitleri | Yemek Tarifleri

  • Soğanlı Mantarlı Omlet.
  • Ispanaklı Peynirli Omlet.
  • Mantarlı Kaşarlı Omlet.
  • Patatesli Omlet.
  • Biberli Sucuklu Yumurta.
  • Kaşarlı Omlet.
  • Karnabaharlı Omlet.
  • Taze Soğanlı Omlet.

Karışık omlet tarifi nasıl yapılır?

Karışık Omlet Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Yumurtaları kırıp, ince ince doğradığımız biber ve sosisle çırpıyoruz.
  2. Çırptıktan sonra baharatları ekleyip, tavamıza bir miktar yağ koyuyoruz.
  3. Karışımı tavamıza döküyoruz ve arkalı önlü olacak şekilde pişiriyoruz. Çevirmek için bir tabak kullanabilirsiniz.

11 Sept 2013

Omletin içine ne girer?

Omlet, sadece kahvaltının değil tüm öğünlerin yıldızı olabilir. Yumurtayı çırpıp içine dilediğin malzemeleri koyarak şahane omletler hazırlayabilirsin….Malzemeler:

  • 2 adet yumurta.
  • 1 adet domates.
  • 3 adet sivri biber.
  • Rende kaşar peyniri.
  • Maydanoz.
  • Tereyağı
  • Tuz.
  • Karabiber.

19 Jan 2017

Sabah kahvaltısı için omlet nasıl yapılır?

  1. Bir kaba yumurtaları kırın, tuzu ekleyin ve köpürene kadar çırpın.
  2. Yumurtaların içine maydanoz kurusunu ezerek katın ve iyice karıştırın.
  3. Geniş bir tavaya sıvı yağı dökün. Yumurtaları tavaya alın. …
  4. Kaşarlar eridikten sonra omleti ocaktan alabilirsiniz. Afiyet olsun…

28 Feb 2020

Sağlıklı omlet nasıl yapılır?

Yumurtaları derin bir kasenin içine kırın ve iyice çırpın. Maydanozları ince ince doğrayın yumurtaya ekleyin, rendelenmiş beyaz peyniri de katıp karıştırın. Ardından karabiber ve tuzu da ekleyip tavaya boşaltın. Kısık ateşte pişmesini bekleyin.

Karnabaharlı omlet nasıl yapılır?

Karnıbaharlı Omlet Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Ufalanmış karnabaharı, un, tuz, kırmızı pul biber, süt ve maydanozu derince bir kaba alıp çırpıyoruz.
  2. Yağlanmış tavaya harcın hepsini döküp pişiriyoruz.
  3. Büyük bir tabak yardımıyla çevirip, üst kısmını da pişiriyoruz.

Normal omlet nasıl yapılır?

Sade Omlet Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Derin bir kaba 3 adet yumurta kırılır. Daha sonra çırpılır .
  2. Sonra yavaş yavaş un katılır . Çırpılmaya devam edilir .
  3. Süt, tuz eklenir.
  4. Tavaya yağ konulur ve karışımı tavaya dökebiliriz . Kızarınca servise hazırdır.

19 Jan 2016