Otomotiv bölümü staj defteri doldurma

Staj defteri nasıl yazılır?

Staj defterinde yapılan iş sayfalarında ilk olarak kurumun genel bir tanıtımı yapılmalıdır. Hangi sektörde yer aldığı, kuruluş tarihi, çalışan sayısı, kurum içi departmanlar vb. bilgilere yer verilmelidir. İkinci olarak sizin hangi birimde ve kimlerle çalıştığınızı yazmanız gerekmektedir.

Öğrenci staj dosyası nasıl doldurulur?

  1. Staj defterini pilot kalem kullanarak doldurmanız gerekmektedir. …
  2. Staj dosyasına stajda geçirdiğiniz gün sayısından az olmayacak şeklide iş temrin yazmalısınız. …
  3. Her temrin işinde mutlaka şu konu başlıkları olmalıdır: …
  4. Defterin her temrin sayfasında stajer öğrencinin adı ve soyadı ile imzası olması gerekmektedir.

Otomobil Teknolojisi Nedir?

Otomotiv Teknolojisi Programı Hakkında Genel Bilgiler Otomotiv Teknikeri karayolu taşımacığında ve tarımda kullanılan motorlu araçların, motor ve taşıt gövdesinin yapımı ile bakım ve onarımını yapan, otomotiv veya makine mühendisiyle işçi arasındaki iletişimi sağlayan kişidir.

Motorlu araçlar teknolojisi ne demek?

Motorlu Araçlar Teknolojisi alanı; otomotiv üzerinde mekanik, elektrik ve elektronik aksamların bakım ve onarımlarını yapma, otomotiv gövde bölümlerinin onarımlarını yapma, gövde yüzeyleri üzerinde boya ve boya sonrası işlemleri yapma, iş makineleri bakım ve onarımı yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim …

Staj defterine ne yazabilirim?

Sadece sizin ile ilgili bilgiler, firma bilgileri (Ad, soy ad, okul numaranız , üniversite,fakülte ve bölümün ismi,danışman hocanızın adı,staj yaptığınız firmanın adı, staj yapılan departman ). Bu yazıların arkasına belki güzel fon eklenebilir.

Staj defteri giriş bölümü nasıl yazılır?

Giriş bölümü, okuyucunun konuyla ilgili başka yayınları okumaya gerek duymadan projeyi veya staj konusunu anlayıp değerlendirebilmesini sağlamak için yeterli temel bilgileri içermeli, çalışmanın yapılmasının gereğini ve amacını da kısaca anlatmalıdır.

Staj raporu nasıl yazılır?

Staj yapılan kurumun adı, yeri, temel uğraş alanları, gelişimini tanıtan kısa tarihçesi, örgüt yapısı, üretimi ve ürünleri ile ilgili bilgiler verilir. Staj yapılan birimin varsa özel donanım ve/veya yazılımları hakkında bilgiler verilir, birimde gerçekleştirilen uygulamalardan bahsedilir.