Kep adresi almak için gerekli evraklar

Başvuru sahibinin üzerinde T.C. kimlik numarası açıkça yazılı nüfus cüzdanı, pasaport, sürücü belgesi gibi fotoğraflı ve geçerli resmi kimlik belgesinin aslı, Şirket imza sirküleri, TÜRKKEP Nitelikli Elektronik Sertifika Taahhütnamesi ve Başvuru Formu.

KEP adresi almak için neler gerekli?

Başvuru için Gerekli Belgeler

  • Nüfus cüzdanı, pasaport, sürücü belgesi gibi fotoğraflı ve kimlik yerine geçen üzerinde T.C. Kimlik Numarası bulunan geçerli resmî belge.
  • Online olarak gerçekleştirilen Kayıtlı Elektronik Posta Hesabı Ön Başvuru Numarası.

KEP adresini kimler alabilir?

KEP adresi almak, limited, anonim ve komandit şirketlerde zorunludur. Bu şirketlere tebligatlar elektronik ortamda yapılmaktadır ve bu nedenle bu şirketlerin KEP adresi alması zorunludur. … 5- Hukuken kayıtlı elektronik posta mesajları delil kabul edilmektedir.

KEP adresi online alınır mı?

Kamu Kurumları Online Ön Başvuru bölümünden PTTKEP hesabı ön başvurusunu gerçekleştirdikten sonra Merkez Müdürlüklerimize resmi yazıyla görevlendirdiği personeli vasıtasıyla müracaat ederek sözleşme imzalama işlemlerinin tamamlanması sonrasında PTTKEP hesap sahibi olabilmektedir.

Gerçek kişiler KEP adresi alabilir mi?

Gerçek Kişiler için; Gerçek Kişiler birden fazla KEP hesap adresi alabilir. … Tüzel Kişilerin KEP hesap adresleri Mersis Numaralarına ve Tüzel Kişi isimlerine bağlı olarak sisteme tanımlanmaktadır. Serbest seçim alanını değiştirerek birden fazla KEP hesap adresi alınabilir.

PTT e imza kaç TL?

eİmza Fiyatları PTT güvencesi ile Merkezlerimizden yapacağınız eİmza başvurularınızda geçerli olacak fiyatlar (tüm vergiler dâhil): 1 Yıllık eİmza 189,00 TL. 2 Yıllık eİmza 249,00 TL. 3 Yıllık eİmza 329,00 TL.

KEP için nereye başvurulur?

Kayıtlı Elektronik Posta sistemine üye olmak isteyen müşterilerimiz başvuru için gerekli bilgi ve belgeleri hazırlayarak en yakın PTT Merkezinden hesaplarını alabilirler.

KEP kimler için zorunludur?

Kayıtlı elektronik posta sistemine ilişkin düzenlemelerde kullanıma ilişkin herhangi bir zorunluluk bulunmamaktadır. … Bu hüküm gereği, tebligat göndermeye yetkili mercilerin ve sermaye şirketlerinin (anonim, limited ve sermayesi paylara bölünmüş komandit şirketlerin) KEP hesap sahibi olması zorunludur.