Atatürk üniversitesi iş sağlığı ve güvenliği açıköğretim dersleri

İş sağlığı ve güvenliğinde hangi dersler var?

Diferansiyel Denklemler, İş Sosyolojisi, Ergonomi, Toksikoloji, Kişisel Koruyucu Donanımlar, İş Hijyeni Yangın dersleri bunlardan bazıları olup son yıl, ihtisas alanlarına yönelik derinleşme hedeflenmiştir. Elektrikle çalışılan işlerde İSG, Maden ve İnşaatlarda İSG gibi ihtisas dersleri vardır.

İş sağlığı ve güvenliği 2 yıllık staj var mı?

İş sağlığı ve güvenliği bölümünü 2 yıllık yani ön lisans programları kapsamında okuyan kişilerin mezun olmaları için staj yapmaları da gerekiyor.

Ata Aöf iş sağlığı ve güvenliği staj var mı?

Programda uygulama (staj) etkinliği bulunmamaktadır.

İş sağlığı ve güvenliği Açık Öğretim staj var mı?

İş Sağlığı ve Güvenliği Açıköğretim Lisans Programı için, 4. sınıfın bahar döneminde (8. yarıyılda) “İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulaması” stajı bulunmaktadır. Staj süresi 30 günüdür ve değerlendirme notu “Başarılı” ya da “Başarısız” olarak verilmektedir.

2 yıllık iş sağlığı ve güvenliği hangi sınıf?

İş sağlığı ve güvenliği sertifikası kurslarına devam ederek başarı gösteren ön lisans mezunu adaylar İSG sınavı sonrası başarılı oldukları takdirde iş güvenliği sertifikası almaya hak kazanarak C sınıfı İSG uzmanı olabilirler.

2 yıllık iş sağlığı ve güvenliği ne iş yapar?

İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü Mezunları Ne İş Yapar? Bu bölümden mezun uzmanlar; çalışma ortamları, verileri analiz etme, mevzuata uyum sağlama, denetim ve teftişler yapma ve kaza incelemelerini tamamlamak gibi görevlere sahip olurlar. İşyeri sağlık ve güvenlik endüstrisi içinde birçok konuda çalışma yapabilirler.

İSG staj kaç gün?

Öğrenciler öğrenimleri süresince düzenlenen staj uygulama esaslarına uygun olarak 4. yarıyıl sonunda 15 iş günü (kesintisiz), 6. yarıyılı sonunda 15 iş günü (kesintisiz) olmak üzere toplama 30 iş günü (6 hafta) staj yapmak zorundadırlar.